Behandlingar

Hela du Hela livet
It´s not you experiences that shape you, but what you make out of them.

 


Boka Marina via mail: heladuhelalivet@gmail.com

eller mobil 070-554 58 61


Då jag hittills haft ca 3000 behandlingar genom åren så har erfarenheten visat mig healingens fina effekt. Det har gjort att jag arbetar med även svårt sjuka. Healingen har visat sig vara ett fint komplement till den traditionella sjukvården. Jag upplever att det är oerhört intressant att behandlingarna gör så stor skillnad i människors liv till att må bättre mentalt och fysiskt. Därför känner jag stor tacksamhet för varje individ som vågar att prova ett alternativt sätt för att genom egen erfarenhet utvärdera effekten. Detta gör att det också finns väntetid men jag gör mitt bästa för att hjälpa dig att få en tid. För mig är det viktigt att du ska känna förtroende och  trygghet i ditt besök.


Du kan också vända dig till:


Irene Karlsson i Eskilstuna. Irene har arbetat på Hela du Hela livet sedan oktober 2012 t o m mars 2017. Hon har bistått mig på kontoret och har under denna tid gått de flesta utbildningar och kurser jag kan erbjuda.


Inre utvecklingskurs, fördjupad inre utvecklingskurs, Intuitiv healing, fördjupad intuitiv healing, Regressionsterapi (nuvarande och tidigare liv), fördjupad medial utvecklingskurs, kristallhealing, massagehealing och energiflödeskurs med feng shui och platsundersökning här på Hela du Hela livet. Hon har stor kunskap om kristaller.


Du kan nå henne på telefon 016-14 34 27 eller via mail irene565@hotmail.se
 


© Hela du Hela livet 2008