Behandlingar

Hela du Hela livet

 

 

 

It´s not you experiences that shape you, but what you make out of them.

Amara Marina Elfskog

Alla typer av behandlingar samt konsultationer

 

Boka Marina via mail: heladuhelalivet@gmail.com

eller mobil 070-554 58 61

 

Då jag hittills haft ca 3000 behandlingar genom åren så har erfarenheten visat mig healingens fina effekt. Det har gjort att jag arbetar med även svårt sjuka. Healingen har visat sig vara ett fint komplement till den traditionella sjukvården. Jag upplever att det är oerhört intressant att behandlingarna gör så stor skillnad i människors liv till att må bättre mentalt och fysiskt. Därför känner jag stor tacksamhet för varje individ som vågar att prova ett alternativt sätt för att genom egen erfarenhet utvärdera effekten. Detta gör att det också finns väntetid men jag gör mitt bästa för att hjälpa dig att få en tid. För mig är det viktigt att du ska känna förtroende och trygghet i ditt besök.

 

 

 

Du kan också vända dig till:

 

Irene Karlsson i Eskilstuna. Irene har arbetat på Hela du Hela livet sedan oktober 2012 t o m mars 2017. Hon har bistått mig på kontoret och har under denna tid gått de flesta utbildningar och kurser jag kan erbjuda.

 

Inre utvecklingskurs, fördjupad inre utvecklingskurs, Intuitiv healing, fördjupad intuitiv healing, Regressionsterapi (nuvarande och tidigare liv), fördjupad medial utvecklingskurs, kristallhealing, massagehealing och energiflödeskurs med feng shui och platsundersökning här på Hela du Hela livet. Hon har stor kunskap om kristaller.

 

Du kan nå henne på telefon 016-14 34 27 eller via mail irene565@hotmail.se

 

 

Patricia Ahlin i Kungsör. Hennes företag heter Harmonikällar´n.

Hon har gått Reiki kurs I och II (healing), inre utvecklingskurs, fördjupad inre utvecklingskurs, Intuitiv healing kurs, Regressionsterapi (nuvarande och tidigare liv), fördjupad medial utvecklingskurs, kristallhealing och energiflödeskurs med feng shui och platsundersökning här på Hela du Hela livet. Hon har även annat på sitt på program så titta gärna in på hennes hemsida www.harmonikallarn.se

 

Du kan nå henne på telefon 070-786 02 70

 

Ann-Charlott och Viktor Kjellman, driver företaget Creative Vård AB.

Ann-Charlott har gått de flesta kurser jag har att erbjuda såsom inre utvecklingskurs, fördjupad inre utvecklingskurs, intuitiv healing, fördjupad intuitiv healing, kristallhealing, massagehealing, transhealing, regressionskurs, Energiflödeskurs med feng shui och platsundersökning.

 

Viktor har gått inre utvecklingskurs, intuitiv healing, fördjupad intuitiv healing, massagehealing, Energiflödeskurs med feng shui och platsundersökning.

 

Du kan nå oss på telefon

Ann-Charlott 073-714 99 54

Viktor 073-692 68 07

Eller maila till

ann-charlott@creativevard.se

 

 

Lisbeth Nyskogh i Eskilstuna. Hon har gått Inre utvecklingskurs, fördjupad intuitiv healing, Kristallhealing, Massagehealing, Regression - tidigare liv, Energiflödeskurs med feng shui och platsundersökning här på Hela du Hela livet.

 

Du kan nå henne på

Salong Style

Skogsängsgatan 4, Eskilstuna

016-139708

0707-999792

 

 

 

 

 

© Hela du Hela livet 2008