Dag- och kvällsaktiviteter

Hela du Hela livet
If you Believe you can do it, you are right. If you Believe you can not do it, you are also right.


Henry FordVi bjuder in till samvarokvällar på olika sätt.  Välkommen att delta i en trygg och varm gemenskap.

Blomster och örtkväll NYHET!

Välkommen till en ljuvlig kväll med växternas rike! Tag med blommor och örter så samtalar vi med dem. Allt är energi och allt har något att förmedla. Låt oss lyssna till växterna och bjud in dig till en ny världsbild där du kommer att få ett nytt förhållningssätt till vad du har omkring dig. En kväll du vill delta i!


Pris 280kr/gång, klippkort 5ggr 1000kr


Läkningsmeditation NYHET!

För mig betyder meditation inre utveckling och att komma i kontakt med mitt inre, den jag är. Att vara förankrad i nuet och stilla tankarna medför att du börjar lyssna till din kropp och lyssna inåt. Detta gör att ju mer du mediterar så kommer denna känsla att finnas i din vardag och du tar med dig lugnet och låter dig ledas intuitivt framåt. Att följa känslan istället för att analysera dina tankar och följa beteenden och mönster du blivit präglad av så blir du fri och finner inre ro. Du får ett större självförtroende då du vet vem du är.  Meditation är en grundsten till allt energiarbete. Fr o m hösten 2018 startar jag mina läkningsmeditationer. Insikter jag fått från mina resor till Brasilien, John of God och i kombination med den erfarenhet jag fått av energiarbete gör att jag vill dela med mig av den djupare förståelsen jag fått om hur vi kan hjälpa oss själva till läkning genom meditation.

 

Pris 280kr/gång, klippkort 5ggr 1000kr


En helande stund på behandlingsbänk i grupp NYHET!

Välkommande till en kraftfull och välgörande kväll! Du får ligga på en behandlingsbänk skönt bäddad med filt. Du får ta emot energi som är anpassad till det du behöver för din läkning av den fysiska, mentala och psykiska kroppen. Om du väljer att varva med läkningsmeditation under hösten får du en fin kombination till en större förståelse vad läkningsarbete innebär. Att läka trådar till andra liv är också kvällar som ger en fin helhet. Du kan köpa klippkort på fem ggr för att ge dig själv ett fint "paket" under hösten. Vill du fördjupa dig ännu mer rekommenderar jag att lägga till den inre utvecklingskursen som sträcker sig över en eller flera helger.


Pris 280kr/gång, klippkort 5ggr 1000kr


Att läka trådar till andra liv NYHET!

Välkommen till en spännande kväll där du får möta dig själv i andra former och liv. Här vägleder jag dig och för in dig i energin där du fortfarande har trådar kopplade från andra liv till det här livet. Dessa trådar kan påverka dig i hur du upplever ditt nuvarande liv. Du får förklaring och förståelse till hur detta är möjligt och hur man kan finna läkning på detta sätt. Begränsat antal platser.


Pris 280kr/gång, klippkort 5 ggr 1000kr

 

Trumhealing i grupp

Trumhealing är en kraftfull form av healing där jag använder min Trumma. Arbetstrumman är en av trummorna jag byggt under min shamanutbildning. Att bygga och sätta min egen energi i trumman gör att den samverkar med mig från den frekvens jag bär. Det är en viktig del i trumhealing att vara i harmoni med trumman och att den är en del av mig. Min intention när jag byggde trumman var att jag skulle använda den i mitt läkningsarbete. Trumman utvecklas med mig. Schamanen utvecklas i mig när jag börjar se alla situationer i livet från olika håll. När förmågan att tala med jordens alla element och energispråket växer fram så förankras schamanen mer och mer i mig. När jag läker kan jag hjälpa dig att läka från den frekvens jag vibrerar på. Under trumhealingen vibrerar Trumman med mig och tillsammans resonerar vi i gruppen som deltar till den läkning vi behöver.

Trummans vibrationer  resonerar med det du behöver för att hela det som är i obalans i dig. Det som varit stagnerat börjar åter att vibrera och skapar ett flöde i din energi. En mycket speciell och fin upplevelse!

 

Pris 280kr/gång,  klippkort 5ggr 1000kr

 

Chakrahealing med kristaller (grupphealing)

Under denna kväll använder vi kristaller under vår grupphealing för att rensa, balansera och hela dina chakran (energicentran)  När din frekvens börjar resonera med stenarnas och kristallernas vibrationer och frekvens hjälper det dig till ditt helande i det du behöver där du är. Det är en kraftfull och skön stund. Välkommen!


Pris 280kr/gång,  klippkort 5ggr 1000kr


Seans

Vi samlas i grupp och möter andevärlden tillsammans. Ett fint sätt att möta de som finns i andevärlden för att ge dem möjlighet att ge hälsningar och budskap till oss. Detta betyder mycket för andevärlden. Jag kan inte lova att alla får budskap under en seans. Andevärlden bestämmer vem som kommer igenom och vad som ska förmedlas.  Titta i kalendariet för att se vilka datum jag håller seans. Boka din plats via mail eller telefon.


Pris 280kr


Du har också möjlighet att boka en seans med dina vänner i en grupp om minst fem personer. Priset varierar med antalet personer. Om du vill boka på en annan ort är det pris enligt överenskommelse.


© Hela du Hela livet 2008