Konsultationer

Hela du Hela livet
Platsundersökning/energistädning

Platsen där vi bor är en viktig grund för hur vi mår då alla minnen lagras från alla tider.

Dessa energier påverkar vårt mående, beteenden, känslor. Att göra en energistädning gör en stor skillnad och innebär ofta läkning. Är du i flyttartagen är det skönt att lämna ett energistädat hem utan berättelser om dig till de som flyttar in och skönt att flytta in i ett hem där du inte behöver ta på dig det som hänt energimässigt där tidigare. Läs gärna mer under fliken platsundersökning.


Pris efter överenskommelse beroende på arbetets storlek samt restid.


Sittning med andekontakt (en person)

Välkommen att boka en fin stund med andevärlden. Kanske har du en önskan att möta någon som finns på andra sidan. Att öppna upp för denna möjlighet är både läkande och en kärleksfull stund. Före sessionen vill jag inte veta någonting om dig eller vilka du har på andra sidan för att öppna upp för en helt neutral kanal till andra sidan. Detta är för  att andevärlden ska få möjlighet att förmedla sig på sitt sätt och för att du ska känna att vi har kontakt. Det är också så att det är andevärlden som bestämmer vem som kommer igenom.


Pris 600kr/tim 800kr/tim efter kl 18.00


Seans (andekontakt för flera personer)

Jag håller gärna seans för er som vill komma i grupp för att möta andevärlden. Ni är välkomna att boka en tid här hos mig eller så kan jag  komma till er för att hålla en seans både i mindre eller större grupper. Andevärlden bestämmer vem som ska komma igenom och vad som ska förmedlas. Jag kan heller inte lova att alla får kontakt under en seans.Ta gärna kontakt med mig så kan jag ge er ett pris för seansen. Minst antal för en seans är 5 personer. Tid ca 2 timmar.Vägledande samtal

Ibland befinner vi oss i situationer i livet där vi kan behöva samtala med någon för att få ett nytt perspektiv på tillvaron för att se nya möjligheter och val i livet.Du har möjlighet att boka en sådan tid med mig. Då jag har stor erfarenhet av att lyssna och känna in var du är i livet så kan jag vara ett stöd för dig på din väg till förändring.


Pris 600kr/tim 800kr/tim efter kl 18.00


Horoskop

Att ställa sitt horoskop är oerhört intressant, vägledande och en fin väg till självkännedom och förståelse till vem du är samt var du är på väg i livet. Här kan du finna din potential och bästa förmågor samt se vad som kan hindra dig att nå dit.

Jag behöver ditt födelsedatum, tid och plats för att göra detta arbete. Det är ett personligt besök som brukar överraska och uppskattas mycket.


Pris 1.400kr två timmar därefter 600kr/tim

 

 

© Hela du Hela livet 2008