Kurser

Hela du Hela livet
A desire is never given to you without the Power to realize it. But it could be that you have to work for it.


Richard BachVälkommen till kurs på Life Journey Experience!


Jag håller kurser samt längre utbildningar. Jag vänder mig till dig som vill utveckla dig själv samt vill tillåta dig att läkas och att se dig själv som den du är. Kurserna är utvecklade för att ge dig stöd och finna verktyg i den förändring du söker för att få uppleva mer av livet.


Jag rekommenderar också mina kurser till dig som arbetar med enerergiarbete i olika former.  Vi har alla olika förmågor och mina kurser är därför utformade på så sätt att du får hjälp med ditt uttryckssätt. När du får en stabilare grund att utgå ifrån och mera klart vet vem du är så blir arbetet roligare och du kan vara ett bättre stöd för dina klienter.


Oavsett om du arbetar med egna klienter eller vill utveckla dig själv för egen del behöver du börja med den inre utvecklingskursen. Varje kurs är unik och skapas utifrån den dynamik kursen bildar och på så sätt får du precis det du behöver vid varje kurstillfälle.


Den inre utvecklingskursen är grunden till allt medialt arbete såsom, sittningar med andekontakt, seans, platsundersökning, energiflöde med feng shui, healing i olika former, regressionsarbete (tidigare liv m.m) Jag anser att alla som arbetar med någon av dessa former först och främst behöver arbeta med sig själv för att vara en neutral kanal. All tolkning du gör går igenom ditt filter och har du inte arbetat med dig själv så blir dina tolkningar färgade av ditt bagage.


Kurserna är livsbejakande, utvecklande och vi har roligt. Att de sätter igång en process är naturligt. Det är också därför jag finns som stöd i ditt arbete. Genom ditt inre arbete lär du dig att förstå vad dina klienter går igenom och du kan möta dem med en ny förståelse och ett större djup. Du lär dig också att förstå vad inre arbete och inre utveckling innebär för dig.När du går på kurs är det fint att ha lösa, lediga kläder i olika lager för att slappna av i. Sköna tofflor. Kom ihåg papper och penna. Medtag lunch. Kök med kyl, frys, mikro och spis finns. Kaffe, te samt frukt finns och ingår i kursen. Om du är långväga finns möjlighet till övernattning i lokalen för en kostnad av 200kr. Du behöver då ha med dig egna sängkläder samt handduk. Dusch finns.


I samband med bokning ber vi dig maila eller meddela oss dina kontaktuppgifter samt bostadsadress. När du bokar dig för en kurs där flera kurshelger ingår så säger du ja till samtliga helger. Du behöver alltså starta en kurs i kursdel 1 för att kunna delta. Fråga oss gärna för att få klarhet i hur det kan fungera för dig.


Healingkurs, en läkningsresa under fyra lördagar i sommar!


Intuitiv healing

Denna dag får du möjligheten att använda din intuition i samband med healing. Du kommer att få veta vad healing och energibehandlingar innebär och vi arbetar vid bänk, liggande.


Dag 2 så kommer vi att fortsätta utveckla den intuitiva healingen tillsammans med kristaller för att utforska effekten av arbete med olika kristaller samt lära dig hur olika kristaller fungerar och kan användas i healing eller ditt vanliga liv.

Du kommer också att få prova att arbeta med pendel i healing.


Dag 3 fortsätter vi att utforska den intuitiva healingen tillsammans med massage. Här får du utförligare information i samband med de tidigare kurserna.


Dag 4 Trance healing är en spännande form av healing där du överlämnar dig till energivärlden för att de ska få använda din energi vid healing. Här kan du arbeta i olika nivåer. En kraftfull healingform.


Du kan välja att delta i :

Kurs A                                  eller                                Kurs B

Dag 1           8 juni                                                      15 juni

Dag 2           6 juli                                                       13 juli

Dag 3           3 augusti                                                10 augusti

 

Vi startar dagen kl 09.30 och avslutar kl 17.00


Dag 1 Intuitiv healing

Dag 2 Intuitiv healing med kristaller

Dag 3 Intuitiv healing med massage och trancehealing


Du som vill ta ännu ett steg bokar ytterligare en dag:

Dag 4           7 september                   Intuitiv healing med regression

 

Varje del kostar 1900kr Du anmäler dig till kursen via mail och sätter in kursavgiften på Bankgiro 5348-3160 eller swish 123 33759 61


Du kommer att få introduktion och arbeta själv vid varje tillfälle. Meditation och reflektion. Jag delar med mig genom min erfarenhet och möter dig där du är för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen.


För dig som vill ha utveckling, så kommer du att få göra hemuppgifter mellan gångerna. Stark utveckling kommer med hängivenhet, önskan och att vara villig!


Jag ser fram emot att höra från dig och svarar gärna på frågor via mail heladuhelalivet@gmail.com   eller telefon 070-554 58 61


Varmt välkommen att boka din plats!


En läkande dag med änglarna

Välkommen att delta i en härlig energi tillsammans med änglarna. Du kommer att få göra övningar för att förstå närvaron av de olika änglarna vi har runtomkring oss samt känna hur det känns att arbeta med änglarnas energi vid healing. En dag du behöver uppleva!


27 juli kl 10.00-16.00

Specialpris 900kr

 

Inre utvecklingskurs

I det arbete jag gjort genom åren har jag förstått hur nödvändig den inre utvecklingen är för att lära sig att förstå sig själv. Genom att observera de beteenden och mönster vi har skapat redan tidigt i våra liv och förstå hur de påverkar oss kan vi börja skapa en förändring. Vad arbetet innebär behöver vi få hjälp med att upptäcka då det är ett helt nytt sätt att se på tillvaron. För att tydliggöra och förstå gör vi praktiska övningar, samtalar och tränar intuition och energispråket. Jag arbetar seriöst med en önskan om utveckling för dig. Vi är alla unika och när du upptäcker de gåvor du har börjar ett fantastiskt och spännande arbete. Du får möjlighet att utveckla din intuition och få en insikt om energispråket vilket du har omkring dig överallt. Det är till stor hjälp för att visa dig din fortsatta väg. Den här kursen är grunden till alla andra kurser du vill delta och utvecklas i.Energiflödeskurs, en omfattande kurs i energiarbete, fyra kurshelger

För dig som gått den inre utvecklingskursen finns möjlighet att vidareutveckla dig genom denna kurs. Här fördjupas din förståelse för hur mycket du påverkas av det du har omkring dig och vilken gåva det är att kunna särskilja olika energier. För att hantera allt det nya du kan uppleva är det nödvändigt att få vägledning och mer kunskap om vad du kan göra för att känna dig trygg. Jag vill visa hur naturligt det är med dessa upplevelser för de är en del av oss. När du öppnar upp för det nya energispråket och kan observera allt det som händer i ditt liv på ett nytt sätt så förändras ditt sätt att uppleva den intellektuella världen du är van vid. Du får träna din intuition och börja känna nyanserna tydligare samt öppna upp din medialitet för att kommunicera med ande- och energivärlden på ett djupare plan. Vi kommer att arbeta praktiskt med energiarbete i olika former, på olika platser och på olika sätt. Traditionellt talar vi om husrening och fengshui. Välkommen till en oerhört spännande och fascinerande resa. Energiflödeskursen är uppdelad i fyra kurshelger under ca 12 månader. Varje kursdel är unik med olika innehåll och du anmäler dig till alla delar när du anmäler dig till kursen.  Diplom erhålles. Kravet är att du fullgör kursen och blir godkänd.


Pris:


 


 

 
 

© Hela du Hela livet 2008