Kurser

Hela du Hela livet
A desire is never given to you without the Power to realize it. But it could be that you have to work for it.


Richard BachVälkommen till kurs på Life Journey Experience!


Life Journey Experiences Hela du Hela livet genomgår en stor förändring.


Under en längre tid har jag varit engegerad i läkningsarbete i form av konsultationer, behandlingar, platsundersökningar. Det har varit och är långa dagar med fantastiskt intressent arbete. Därför har kurserna fått stå tillbaka då tiden helt enkelt inte räckt till. Jag kommer nu att se över mitt arbete för att hitta sätt att räcka till inte bara för alla mina klienter utan också för mig själv. Läraren i mig vill också skapa kurser. Inför 2020 kommer en ny plan att formas. Ha tålamod, jag vet att ni är många som är intresserade av allt jag har att erbjuda. Skicka gärna intresseanmälan via heladuhelalivet@gmail.com så kommer bra lösningar och kurser att formas.


Några fina lördagar är dock planerade och än finns plats på dem så välkommen att boka din plats!


Amara Marina Elfskog


När du går på kurs är det fint att ha lösa, lediga kläder i olika lager för att slappna av i. Sköna tofflor. Kom ihåg papper och penna. Medtag lunch. Kök med kyl, frys, mikro och spis finns. Kaffe, te samt frukt finns och ingår i kursen.


I samband med bokning ber vi dig maila eller meddela oss dina kontaktuppgifter.

 

En dag i kristallernas värld


Välkommen till en energirik och spännande dag där vi utforskar hur kristaller fungerar och vad du kan använda dem till. En lärorik och inspirerande dag som förändrar din världsbild!


7 december kl 10-16.00

Specialpris 900kr


Meditationsdag

Välkommen till en härlig dag där du får möjlighet att delta i flera olika typer av meditation.

Uppleva hur du kommer i kontakt med dig själv och din hemfrekvens, din inre kärna. Du kan vara nybörjare eller meditationsvan. 


23 november kl 9.30-17.00

Specialpris 700kr 


 

 
 

© Hela du Hela livet 2008