Stenar och kristaller

Hela du Hela livet

 

 

 

Love your Life and live your Dreams

Stenar och kristaller

 

Stenar och kristaller är inte bara vackra att se på de är dessutom ett fantastiskt hjälpmedel till att du ska må bättre och få ett stöd i din läkningsprocess och välmående.

 

Eftersom att allt omkring dig har en energi och bär en frekvens och med vår förmåga att tona in på det vi har omkring oss så är det därför som detta är möjligt. Naturen har allt du behöver för att må bra. Du behöver bara börja upptäcka det.

När du börjar förstå energispråket så kommer det att vara en naturlig del i ditt liv. Det du omger dig med ger dig den energi du har. När du då bär stenar så hjälper stenen du väljer att arbeta med dig att hålla en annan frekvens. Det är som att byta kanal på din radio. Varje sten har en frekvens precis som varje individ har det. Vi är olika och helt unika var och en av oss. Så är det också med stenar. Även om det är samma sten så är de individer och helt unika och kan vara dig till stöd och hjälp på olika sätt.

 

Då energispråket är en naturlig del hos mig och som jag lyssnat på och arbetar med så har du möjlighet att få hjälp med vilken sten som är rätt för dig då jag tonar in på både dig och stenen så kan jag berätta för dig hur den kan hjälpa dig i ditt liv.

För dig som är sensitiv (känslomänniska) så är det lättare att tona in och känna energin i stenen och då kan du välja själv när du håller i den.

 

Du kan välja att använda en eller flera stenar. Du kan bära den eller dem i fickan, i behån, i en speciell stenhållare som du kan fästa i en kedja eller rem. Remmar kan vara bättre då också metaller är energibärare.

 

Att ha stenar i ditt hem placerade på olika platser hjälper dig att få en annan frekvens i ditt hem så att du lättare kan få hjälp till förändring och välmående. Vi har många olika stenar och kombinationer som är lämpliga för det. Här kan du också få hjälp att välja vad som kan vara bra för dig.

 

Det är enkelt och roligt och ju mer du använder dem och ju mer du börjar arbeta med dig själv ju roligare och enklare blir det. Men du behöver också veta att stenar kan sätta igång processer för att hjälpa dig i din förändring till ett bättre välmående. De kan vara till hjälp både fysiskt och mentalt därför kan jag ofta använda dem som ett stöd i mina behandlingar.

 

Som allting annat i våra liv så fungerar stenarna bättre när du håller dem fräscha och rena och energifyllda. Detta får du också hjälp och råd med beroende på vilken sten du väljer.

 

Efter alla mina år jag arbetat med energiarbete och förstår språket så har jag stor erfarenhet i hur de kan hjälpa dig på bästa sätt. Här kan du känna dig trygg i dina val och känna att det är något helt naturligt och inget konstigt att bli hemmastadd i stenarnas och kristallernas värld. De har funnits sedan tidernas begynnelse runt omkring oss i våran fantastiska värld.

Om du är här på bokad tid för behandling, konsultation, kvällsevenemang, kurs eller för att du bokat en tid så finns ett härligt utbud och du kan få hjälp för att välja. Vi kan också hjälpa dig på distans och skicka dig de stenar du behöver. Hör av dig på heladuhelalivet@gmail.com eller ring/smsa på telefon 070-554 58 61

Vi har stenar allt från 5kr och uppåt. De flesta stenar du bär ligger på en kostnad runt 40kr. Fina kombinationspåsar finns till ett pris mellan ca 80-280kr Sedan finns det sten och kristaller i alla möjliga prisklasser men här har du också kunskap och erfarenhet i hur du kan använda stenarna.

 

Välkommen in i en spännande värld!

Amara Marina Elfskog

 

 

 

 

 

 

© Hela du Hela livet 2008