Intuitiv healing

Intuitivt energiarbete för läkning och helande

I de speciella tider vi har så ber jag dig att boka om din tid om du är förkyld eller har någon i din närhet som är förkyld. Detta för vi gemensamt tar ett ansvar och är rädda om varandra. Jag erbjuder dig som är förkyld eller dig som känner att du har lång väg eller har annan anledning att gärna boka ett telefonsamtal med en distanshealing. Detta är något många redan väljer att boka. Vi samtalar om allt det du vill ta upp som om du vore här inför din behandling. Efter samtalet arbetar jag med dig på distans.Intuitiv healing

Vid denna form av behandling känner jag in och arbetar intuitivt med vad din kropp och ditt energifält berättar för mig. Det är unikt för varje tillfälle då det är en läkningsprocess som påbörjas. Därför kan man uppleva behandlingarna som väldigt olika vid varje tillfälle. Du får ligga på en behandlingsbänk fullt påklädd med filt. Därför kan det vara skönt att ha mjuka kläder att slappna av i. Arbetet sker både med beröring samt i ditt energifält.


Det är både en  energipåfyllande och helande stund på det fysiska och mentala planet. Om du är sjuk så kan detta vara en väg till att må bättre. Om du tar mediciner vill vi gärna att du informerar oss om detta. Det kan fungera som ett komplement till den nuvarande medicineringen. Energin arbetar med det som är orsaken till "problemet" och förändrar tankebanorna för att hjälpa dig till en läkande förändring i livet där du behöver det. Du behöver inte vara sjuk för att ta en behandling. Det är ett av de finaste gåvor du kan ge dig själv. Du behöver uppleva för att förstå då varje upplevelse är helt unik för varje individ.


Behandlingstid 60 min.

Pris 700kr/tim dagtid (behandling/samtal) 900kr/tim kvällstid efter 18.00Kristallhealing

Jag använder gärna kristaller när jag arbetar. Kristallernas förmåga att hjälpa dig att förändra din frekvens gör att de är fantastiskt verktyg att använda. För att kunna använda kristallernas fulla effekt behöver jag som behandlar ha förmågan att aktivera dem för ändamålet. Jag arbetar som under intuitiv healing och använder kristallerna för att förändra frekvens och lyssna till det du behöver och hur du svarar under behandlingen på den kristall jag använder.


Behandlingstid 60 min.

Pris 700kr/tim dagtid (behandling/samtal) 900kr/tim kvällstid efter 18.00
Moms ingår i priset.

Jag betalar f-skatt