Konsultationer

Vägledande samtal

Ibland befinner vi oss i situationer i livet där vi kan behöva samtala med någon för att få ett nytt perspektiv på tillvaron för att se nya möjligheter och val i livet.Du har möjlighet att boka en sådan tid med mig. Jag rekommenderar varmt dessa samtal då jag har stor erfarenhet och förmåga att energimässigt hitta dina knutar och blockeringar för att känna in var du är i livet så kan jag vara ett stöd för dig på din väg till förändring. Jag kombinerar gärna samtalet med en behandling då det har en välgörande inverkan och läkningseffekt. 


Pris 700kr/tim 1,5 tim 1000kr efter kl 18.00, 1000kr/tim 


Horoskop

Att ställa sitt horoskop är oerhört intressant, vägledande och en fin väg till självkännedom och förståelse till vem du är samt var du är på väg i livet. Här kan du finna din potential och bästa förmågor samt se vad som kan hindra dig att nå dit.

Jag behöver ditt födelsedatum, tid och plats för att göra detta arbete. Det är ett personligt besök som brukar överraska och uppskattas mycket.


Pris 1.400kr två timmar därefter 600kr/tim


Platsundersökning/energistädning

Platsen där vi bor är en viktig grund för hur vi mår då alla minnen lagras från alla tider.

Dessa energier påverkar vårt mående, beteenden, känslor. Att göra en energistädning gör en stor skillnad och innebär ofta läkning. Är du i flyttartagen är det skönt att lämna ett energistädat hem utan berättelser om dig till de som flyttar in och skönt att flytta in i ett hem där du inte behöver ta på dig det som hänt energimässigt där tidigare. Läs gärna mer under fliken platsundersökning.


Pris efter överenskommelse beroende på arbetets storlek samt restid.


Sittning med andekontakt (en person)

Välkommen att boka en fin stund med andevärlden. Kanske har du en önskan att möta någon som finns på andra sidan. Att öppna upp för denna möjlighet är både läkande och en kärleksfull stund. Före sessionen vill jag inte veta någonting om dig eller vilka du har på andra sidan för att öppna upp för en helt neutral kanal till andra sidan. Detta är för  att andevärlden ska få möjlighet att förmedla sig på sitt sätt och för att du ska känna att vi har kontakt. Det är också så att det är andevärlden som bestämmer vem som kommer igenom.


Pris 700kr/tim 1,5 tim 900kr/tim efter kl 18.00, 1000kr/tim 1200kr


Seans (andekontakt för flera personer)

Jag håller gärna seans för er som vill komma i grupp för att möta andevärlden. Ni är välkomna att boka en tid här hos mig eller så kan jag  komma till er för att hålla en seans både i mindre eller större grupper. Jag håller inte seans i samband med någon sammankomst för förtäring eller intag av alkohol. Däremot kan ni ta en fika efter seansen.

Jag vill hålla seansen så ren som möjligt för att mötas i respekt och med en önskan att möta andevärlden så att de får ta kontakt på det sätt de behöver samt att jag ska få möjlighet att förmedla budskapen på bästa sätt. För att det ska bli en så fin seans som möjligt behöver alla vara införstådda med att det ska vara en seans och vad det innebär. 

Andevärlden bestämmer vem som ska komma igenom och vad som ska förmedlas. Jag kan heller inte lova att alla får kontakt under en seans.

Det är en fin stund och en möjlighet till stor läkning för alla inblandade. Ta gärna kontakt med mig så kan jag ge er ett pris för seansen. Minst antal för en seans är 5 personer. Tid ca 2 timmar.