Dag- och kvällsaktiviteter

Vi bjuder in till samvarokvällar på olika sätt.  Välkommen att delta i en trygg och varm gemenskap.


En helande stund i grupp

Välkommande till en kraftfull och välgörande kväll! Du får ligga på en madrass skönt bäddad med filt. Du får ta emot energi som är anpassad till det du behöver för din läkning av den fysiska, mentala och psykiska kroppen. Lika välgörande som att komma på en privat behandling. Om du inte har möjlighet att komma hit kan du välja att vara med på distans.


Distanshealing innebär att du tar emot healing där du befinner dig. Du ligger skönt, kan lyssna på musik eller i tystnad och har en önskan (intention) varför du deltar. Du meddelar mig att du vill delta och förmedlar din intention och var du befinner dig.

 

Se till att du har det bekvämt, ha gärna en filt som du kan sätta på eller ta av dig då temperaturen kan växla under tiden du tar emot. Du kan falla i djup sömn som är mycket helande, känna olika kropps sensationer som rysningar, vibrationer, tyngd eller lätthet. Se neonstarka färger eller bilder, känna dig avslappnad. Det kan också upplevas väldigt olika från gång till gång beroende på vad du behöver. För många är det en avslappnande upplevelse utan ovanstående. Det finns inget som är rätt eller fel, det finns bara ditt sätt att ta emot. Oavsett vad du upplever eller känner får du precis det du behöver vid varje tillfälle.  Drick ett glas vatten efter healingstunden då det hjälper att rensa kroppen.


180kr per tillfälle i lokalen eller 100kr på distans


 

Trumhealing i grupp

Trumhealing är en kraftfull form av healing där jag använder min Trumma. Arbetstrumman är en av trummorna jag byggt under min shamanutbildning. Att bygga och sätta min egen energi i trumman gör att den samverkar med mig från den frekvens jag bär. Det är en viktig del i trumhealing att vara i harmoni med trumman och att den är en del av mig. Min intention när jag byggde trumman var att jag skulle använda den i mitt läkningsarbete. Trumman utvecklas med mig. Schamanen utvecklas i mig när jag börjar se alla situationer i livet från olika håll. När förmågan att tala med jordens alla element och energispråket växer fram så förankras schamanen mer och mer i mig. När jag läker kan jag hjälpa dig att läka från den frekvens jag vibrerar på. Under trumhealingen vibrerar Trumman med mig och tillsammans resonerar vi i gruppen som deltar till den läkning vi behöver.

Trummans vibrationer  resonerar med det du behöver för att hela det som är i obalans i dig. Det som varit stagnerat börjar åter att vibrera och skapar ett flöde i din energi. En mycket speciell och fin upplevelse!


180kr per tillfälle i loklalen eller 100 kr på distans