Dag- och kvällsaktiviteter

Hela du Hela livet
If you Believe you can do it, you are right. If you Believe you can not do it, you are also right.


Henry FordVi bjuder in till samvarokvällar på olika sätt.  Välkommen att delta i en trygg och varm gemenskap.


Nytt pris på klippkort fr o m 1 februari 5ggr 1200kr och 10ggr 2000krEn helande stund på behandlingsbänk i grupp

Välkommande till en kraftfull och välgörande kväll! Du får ligga på en behandlingsbänk skönt bäddad med filt. Du får ta emot energi som är anpassad till det du behöver för din läkning av den fysiska, mentala och psykiska kroppen. Lika välgörande som att komma på en privat behandling. Om du inte har möjlighet att komma hit kan du välja att vara med på distans.


Distanshealing innebär att du tar emot healing där du befinner dig. Du ligger skönt, kan lyssna på musik eller i tystnad och har en önskan (intention) varför du deltar. Du meddelar mig att du vill delta och förmedlar din intention och var du befinner dig. 


Pris 280kr/gång, klippkort 5ggr 1000kr


 

Trumhealing i grupp

Trumhealing är en kraftfull form av healing där jag använder min Trumma. Arbetstrumman är en av trummorna jag byggt under min shamanutbildning. Att bygga och sätta min egen energi i trumman gör att den samverkar med mig från den frekvens jag bär. Det är en viktig del i trumhealing att vara i harmoni med trumman och att den är en del av mig. Min intention när jag byggde trumman var att jag skulle använda den i mitt läkningsarbete. Trumman utvecklas med mig. Schamanen utvecklas i mig när jag börjar se alla situationer i livet från olika håll. När förmågan att tala med jordens alla element och energispråket växer fram så förankras schamanen mer och mer i mig. När jag läker kan jag hjälpa dig att läka från den frekvens jag vibrerar på. Under trumhealingen vibrerar Trumman med mig och tillsammans resonerar vi i gruppen som deltar till den läkning vi behöver.

Trummans vibrationer  resonerar med det du behöver för att hela det som är i obalans i dig. Det som varit stagnerat börjar åter att vibrera och skapar ett flöde i din energi. En mycket speciell och fin upplevelse!

 

Pris 280kr/gång,  klippkort 5ggr 1000kr
© Hela du Hela livet 2008