Stenar och kristaller

Stenar och kristaller


Nu har vi fyllt på med många nya stenar och kristaller!


Stenar och kristaller är inte bara vackra att se på de är dessutom ett fantastiskt hjälpmedel till att du ska må bättre och få ett stöd i din läkningsprocess och välmående.


Det du omger dig med ger dig den energi du har. När du då bär stenar så hjälper stenen du väljer att arbeta med dig för att hålla en annan frekvens. Det är som att byta kanal på din radio.


Eftersom energispråket är en naturlig del hos mig kan jag hjälpa dig med vilken sten som är rätt för dig.

 

För dig som är sensitiv (känslomänniska) så är det lättare att tona in och känna energin i stenen och då kan du välja själv när du håller i den.


Du kan välja att använda en eller flera stenar. Du kan bära den eller dem i fickan, i behån, i en speciell stenhållare som du kan fästa i en kedja eller rem. Remmar kan vara bättre då också metaller är energibärare.


Att ha stenar i ditt hem placerade på olika platser hjälper dig att få en annan frekvens i ditt hem så att du lättare kan få hjälp till förändring och välmående. Vi har många olika stenar och kombinationer som är lämpliga för det.


Det är enkelt och roligt och ju mer du använder dem och ju mer du börjar arbeta med dig själv ju roligare och enklare blir det. Men du behöver också veta att stenar kan sätta igång processer för att hjälpa dig i din förändring till ett bättre välmående. De kan vara till hjälp både fysiskt och mentalt därför kan jag ofta använda dem som ett stöd i mina behandlingar.


Som allting annat i våra liv så fungerar stenarna bättre när du håller dem fräscha och rena och energifyllda. Detta får du också hjälp och råd med beroende på vilken sten du väljer.


Efter alla mina år jag arbetat med energiarbete och förstår språket så har jag stor erfarenhet i hur de kan hjälpa dig på bästa sätt. Här kan du känna dig trygg i dina val och känna att det är något helt naturligt och inget konstigt att bli hemmastadd i stenarnas och kristallernas värld. De har funnits sedan tidernas begynnelse runt omkring oss i våran fantastiska värld.

 

Om du är här på bokad tid för behandling, konsultation, kurs eller för att du bokat en tid så finns ett härligt utbud och du kan få hjälp med att välja. Vi kan också hjälpa dig på distans och skicka dig de stenar du behöver. Hör av dig på heladuhelalivet@gmail.com eller ring/smsa på telefon 070-554 58 61


Välkommen in i en spännande värld!

Amara Marina Elfskog