Program

Välkommen att delta i vårt program!

Jag erbjuder distanshealing mellan 18.30-19.30 enligt programmet nedan. 


Kostnad 100kr, betalas in på swish nr 123-337 59 61

Du kan delta varje vecka om du vill.

Du bokar via mail heladuhelalivet@gmail.com eller sms 070-554 58 61


När du deltar på distans behöver du sitta eller ligga ner under tiden. Se till att du har det bekvämt, ha gärna en filt som du kan sätta på eller ta av dig då temperaturen kan växla under tiden du tar emot. Du kan lyssna på avslappnande musik under tiden om du vill. Du kan falla i djup sömn som är mycket helande, känna olika kropps sensationer som rysningar, vibrationer, tyngd eller lätthet. Se neonstarka färger eller bilder, känna dig avslappnad. Det kan också upplevas väldigt olika från gång till gång beroende på vad du behöver. För många är det en avslappnande upplevelse utan ovanstående. Det finns inget som är rätt eller fel, det finns bara ditt sätt att ta emot. Oavsett vad du upplever eller känner får du precis det du behöver vid varje tillfälle.  Drick ett glas vatten efter healingstunden då det hjälper att rensa kroppen.


Tack till alla för förståelse och genom detta upptäckt ett nytt sätt att mötas på i dessa tider! Så fantastiskt fina distanshealingar både i grupp och enskilt. Var du än befinner dig kan du höra av dig och delta. Mina läkande samtal och behandlingar sker på samma sätt, på distans. Är mycket bokad men behöver du hjälp löser jag detta på något sätt. Varmt välkommen att höra av dig!

     


Den 27 november stänger jag dörrarna till Uttermarksgatan 54 för bokning och den 30 november till lokalen och min tid i Eskilstuna. Jag tackar Eskilstuna och alla ni underbara människor jag varit och har kontakt med. Det har varit fantastiska och lärorika år som jag vet och känner att jag delat med er alla! Det definitiva beslutet kom då min fina vän och assistent i mina platsundersökningar Irene Karlsson gick över till andra sidan i augusti efter en kort tids sjukdom. Energin har visat mig att en cykel kommit till sin ände och att jag nu blir visad en ny plats med all den kunskap jag fått med mig från den här tiden. Jag flyttar tillbaka till Nykvarn som jag bott i under många år av mitt liv med min familj. Nykvarn genomgår en stor förändring och det blir spännande att möta en ny tid där! Till att börja med kommer jag att arbeta på distans och alla ni som provat detta vet att det fungerar fantastiskt väl på detta sätt men jag hoppas att jag också hittar den lokal som kommer att fungera perfekt för bokningar i personliga möten. Avståndet är inte heller långt för er som vill boka tid när den tiden kommer! Vissa av er får ju också närmare så det blir spännande! Så varmt tack från hjärtat! Vi hörs och ses!


Med kärlek från Marina 


Vi tackar 2020 för alla prövningar vi fått gå igenom men som gjort oss starkare och mer kärleksfulla, där heder, respekt och värdering varit ledorden för oss!


2021 står för förändring och där ditt fokus blir din upplevelse starkare än någonsin. Beroende på hur vi tagit till oss just heder, respekt och värdering för Moder Jord, varandra och inte minst oss själva kommer det att avspeglas runt omkring oss. Så låt oss öppna upp för kärlek som är den läkande kraften och skapa mer av den på vår Jord och i vårt liv! Låt orden frihet, stå på dina egna ben och vara stark i din egen kraft, kreativitet och uppfinningsrikedom, med dina värderingar som din ledstjärna få betydelse genom de val du väljer. För att lättare förstå vad orden betyder för dig så kan det vara skönt att få bolla sin livssituation med någon. Känner du att du behöver det är du välkommen att höra av dig så kan jag vara ett stöd på din väg.

 


 


Distanshealing kl 18.30-19.30 Datum enligt följande: 


Juni


Tors  17

Ons  23


Juli


Tors   1

Ons    7

Tors  15

Ons   21

Tors  29


Augusti


Ons    4

Tors  12

Ons   18

Tors  26