Program

Välkommen att delta i vårt program!


Jag är tillbaka i Eskilstuna!


Det känns fantastiskt spännande efter ett så lärorikt år i Nykvarn fullt av utveckling.


Tanken är att jag ska dela upp tiden på de olika platserna så att du har möjlighet att boka tid för att träffa mig i Eskilstuna där jag finns i min "gamla" lokal på Uttermarksgatan 54. Du kan fortfarande boka tid för samtal och healing på distans. Konsultationen kan ske per telefon, Skype eller Facetime.


Nu öppnas möjligheten upp för kvällsevenemang såsom grupphealing på plats i kombination med distanshealing, meditation, trumhealing och samvarokvällar. 


Snart kommer jag också lägga in kurser i många intressanta ämnen. Du kan även köpa stenar och kristaller hos mig.


Håll utkik i programmet då jag kommer att uppdatera det vartefter jag hunnit installera mig och landat. Ser fram emot en nystart och att få möta dig! 


Jag erbjuder distanshealing enligt tidigare och grupphealing på plats med max 8 platser till att börja med mellan 18.30-19.30 enligt programmet nedan. 


Kostnad 100kr på distans och 180kr i lokalen.

Betalas in på swish nr 123-337 59 61

Du kan delta varje vecka om du vill.

Du bokar via mail heladuhelalivet@gmail.com eller sms 070-554 58 61


När du deltar på distans behöver du sitta eller ligga ner under tiden. Se till att du har det bekvämt, ha gärna en filt som du kan sätta på eller ta av dig då temperaturen kan växla under tiden du tar emot. Du kan lyssna på avslappnande musik under tiden om du vill. Du kan falla i djup sömn som är mycket helande, känna olika kropps sensationer som rysningar, vibrationer, tyngd eller lätthet. Se neonstarka färger eller bilder, känna dig avslappnad. Det kan också upplevas väldigt olika från gång till gång beroende på vad du behöver. För många är det en avslappnande upplevelse utan ovanstående. Det finns inget som är rätt eller fel, det finns bara ditt sätt att ta emot. Oavsett vad du upplever eller känner får du precis det du behöver vid varje tillfälle.  Drick ett glas vatten efter healingstunden då det hjälper att rensa kroppen.


Tag gärna med eget örngott och ett lakan när du kommer till lokalen vid gruppmöten för att hjälpa mig att underlätta för tvätt i början.

    

----------------------------------------------2021 står för förändring och där ditt fokus är blir din upplevelse starkare än någonsin. Beroende på hur vi tagit till oss just heder, respekt och värdering för Moder Jord, varandra och inte minst oss själva kommer det att avspeglas runt omkring oss. Så låt oss öppna upp för kärlek som är den läkande kraften och skapa mer av den på vår Jord och i vårt liv! Låt orden frihet, stå på dina egna ben och vara stark i din egen kraft, kreativitet och uppfinningsrikedom, med dina värderingar som din ledstjärna få betydelse genom de val du väljer.


För att lättare förstå vad orden betyder för dig så kan det vara skönt att få bolla sin livssituation med någon. Känner du att du behöver det är du välkommen att höra av dig så kan jag vara ett stöd på din väg.


Jag ser fram emot att höra från dig!


All kärlek

Amara Marina Elfskog


 


Grupphealing i lokalen i Eskilstuna på Uttermarksgatan 54 samt på distans kl 18.30-19.30 Datum enligt följande: Oktober


Ons   13

Tors  21

Ons   27