Kurser


Välkommen på kurs!


Jag skapar kurser med mindre grupper i min lokal på Uttermarksgatan.

En lugn och skön atmosfär att vara i.


Ha gärna sköna varma kläder, lager på lager och varmt på fötterna. Man kan bli både varm och kall när man mediterar och arbetar med energier. I de kurser som sträcker sig en hel dag behöver du ta med dig en lätt lunch. Kyl, spis och micro finns. Kaffe, te och frukt ingår i kursen.


Energipåfyllande meditationsdag

Ca en gång i månaden har du möjlighet att delta kortare dagar för att meditera och reflektera med en liten paus för lunchfika.

Vi startar 9.30 och avslutar 12.30 Det är ett härligt alternativ till att komma på mina healingkvällar. Varje tillfälle baserar jag dagen på de energier som råder kollektivt men också till er som deltar för att ni ska få ut det mesta möjliga. Det är både avslappnande, energipåfyllande, insiktsgivande, rensande, läkande och bekräftande för var du befinner dig i livet.


Kostnad 300 kr per tillfälle

24 april       Fullbokad!

22 maj        4 platser kvar


Kristallernas magiska värld

Välkommen till en underbar och lärorik må bra dag i kristallernas energi! Jag vägleder dig i hur du kan använda kristaller för att stödja dig i din utveckling och vardag. Du får en förståelse för hur de fungerar, var och hur du kan använda dem på bästa sätt för att du ska känna dig trygg och bli stärkt i att du använder dem på rätt sätt. 

Vi startar 10.00 och avslutar 17.00


Kostnad 600kr med rabatt på kristaller och stenar vid inköp inder dagen.


4 juni


Medial utvecklingskurs

Introduktionskurs med påbyggnadsdagar till medial utveckling innehållande grunden till energispråket med personlig- och inre utveckling. Jag möter dig och dynamiken i gruppen där du/ni befinner er för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen. Du kommer att få en djupare förståelse vad medialitet innebär och få verktyg för att använda din känslighet för bästa välmående och utveckling. Du har min erfarenhet och stöd för att känna hur just du ska upptäcka dina förmågor och din väg i livet samt skapa en trygghet till att integrera dem i din vardag. Välkommen till en livsförändrande resa för positiv förändring! Du kan vara nybörjare men också redan på väg.Vi startar dagarna 9.30 och avslutar 17.00 


Kostnad per tillfälle 1200kr


14 maj       Grupp C Del 1


11 juni        Grupp C Del 2 


  9 juli         Grupp C Del 3


Kortens magiska värld

Välkommen till en riktigt spännande dag! En start till att förstå hur du kan använda orakel och tarotkort som vägledning och förståelse hur du kommunicerar med korten och vad det är för skillnad på dem. Du kan vara nybörjare men också redan vara på väg på din resa.

Vi startar dagen 10.00 och avslutar 17.00


Kostnad 600kr


28 maj  


Lär dig kommunicera med djur

Välkommen till en underbar dag där vi kommunicerar med djur. För dig som älskar djur och längtar efter att få en djupare kontakt med dem så är det här en fantastisk dag med många insikter och värme. Vi kommunicerar både med djur som finns i livet och på andra sidan. 

Vi startar dagen 9.30 och avslutar 17.00


Kostnad 800kr 


Chakrahealing dag

Välkommen till en spännande dag med djupare förståelse om dina chakran, vad det innebär att balansera, rensa och läka dem och vad är chakran egentligen?

En garanterat insiktsfull dag med mycket läkning.

Vi startar 10.00 och avslutar 16.00


Kostnad 800kr


23 april    2 platser kvar


Lär känna dig själv - Astrologi

Välkommen till en fantastisk dag där du arbetar med ditt eget horskop som grund. Därför behöver jag dina födelseuppgifter före kurs så att jag kan ställa ditt horoskop. En start till att använda dina styrkor i ditt liv och bli medveten om områden som finns lärdomar i. En dag med många insikter!

Vi startar 9.30 och avslutar 17.00


Kostnad 1200kr


21 maj